Horeca salaris- en loonadministratie in 3 klikken. Boomloon houdt het simpel - Boomloon Loonservice

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 


Loonadministratie in 3 stappen voor een vast bedrag per loonstrook
 Loonservice is loonadministatie  

Loonservice is eigenlijk hetzelfde als loonadministratie of salarisadministratie. Wij noemen het loonservice omdat wij een All-inclusief service bieden. Naast de loonadministratie nemen wij bijna alle administratieve handelingen uit handen voor een vast bedrag per loonstrook. Ook verzorgen wij de arbeidsovereenkomsten.


 Eigenlijk is het heel eenvoudig     

Je dient zelf zorg te dragen voor de betalingen aan de belastingdienst, pensioenfonds en medewerkers. Natuurlijk ontvang je van ons overzichtelijke rapporten waarin precies wordt aangegeven welke bedragen er overgemaakt moeten worden en waarnaartoe.

Bekijk hier de actuele tarieven horeca loonadministratie.


 Eigen loonlijst                         

Omdat je werknemer op je eigen loonlijst staat blijf je verantwoordelijk van de doorbetaling bij ziekte. Dit risico is (deels) af te dekken door contracten voor bepaalde tijd af te geven. Het risico van doorbetaling is dan gemaximaliseerd tot de duur van het contract. Je kunt ook eenvoudig een verzuim-verzekering afsluiten.


1

Via een beveiligde internet omgeving vul je een formulier in voor je bedrijf en medewerkers.2 ✓

1x per maand geef je via het internet de gewerkte uren en dagen door. Indien je gebruik maakt van het planningsysteem hoef je niks meer aan te leveren.3

In het online loon-dossier van medewerker en werkgever staan loon-stroken en rapporten klaar. Wij doen aangifte loonheffingen bij de belastingdienst.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu