Aanvullende diensten

Diensten

Naast de reguliere loonadministratie bieden wij verschillende aanvullende diensten aan. Dit zijn diensten die niet standaard zijn maar waarvan we wel de kennis van in huis hebben. Denk hierbij aan subsidie aanvragen voor leerlingen die je in je bedrijf hebt werken of aan specifieke arbeidsrechtelijke aangelegenheden.

Aanvraag en verwerking subsidie

Heb je leerlingen in dienst? Dan moet er voor 15 september van ieder jaar subsidie praktijkleren worden aangevraagd bij RVO. Deze subsidie is maximaal € 2700,00 per leerling per jaar. Wij kunnen deze aanvraag verzorgen en indienen bij het RVO.

Voor klanten van Boomloon rekenen wij hier een bescheiden bedrag van € 29,50 per aanvraag leerling voor. Ben je geen klant van Boomloon dan willen wij uiteraard de aanvraag wel verzorgen. Het tarief is dan € 85,00 per aanvraag leerling.

Wil je de subsidie aanvraag uitbesteden stuur dan een email naar loon@boomloon.nl

Arbeidsrechtelijke ondersteuning

Soms kom je in een situatie waarvan het beter is een professionele hulp in te schakelen. Via Boomloon zijn deze diensten in te huren tegen een speciaal tarief

Aanvraag subsidie werken en leren BBL

Heb je leerlingen in dienst? Dan heb je mogelijk recht op subsidie weken en leren. De subsidie is maximaal € 2700,00 per leerling per jaar. Laat dit dus niet lopen.

Horeca kassa

Wij hebben contacten met verschillende leveranciers van horeca kassasystemen. Deze systemen zijn allemaal getest op gebruikersgemak 

Contact