Loonadministratie.

Loonservice is loonadministatie

Loonservice is eigenlijk hetzelfde als loonadministratie of salarisadministratie. Wij noemen het loonservice omdat wij een All-inclusief service bieden. Naast loonadministratie nemen wij bijna alle administratieve handelingen uit handen voor een vast bedrag per geregistreerd medewerker.

Eigenlijk is het heel eenvoudig

Je dient zelf zorg te dragen voor de betalingen aan de belastingdienst, pensioenfonds en medewerkers. Natuurlijk ontvang je van ons overzichtelijke rapporten waarin precies wordt aangegeven welke bedragen er overgemaakt moeten worden en naar welk rekeningnummer.

Bekijk hier de actuele tarieven horeca loonadministratie.

Eigen loonlijst

Omdat je werknemer op je eigen loonlijst staat blijf je verantwoordelijk van de doorbetaling bij ziekte. Dit risico is (deels) af te dekken door contracten voor bepaalde tijd af te geven. Het risico van doorbetaling is dan gemaximaliseerd tot de duur van het contract. Ook kun je eenvoudig een verzuim-verzekering afsluiten.

Stap 1

Via een beveiligde omgeving stuur je een uitnodiging tot registratie naar je nieuwe medewerker. De medewerker vult zijn/haar persoonlijke gegevens in en verzend die weer. Je krijgt hiervan een melding, vult het loon en de contractduur in, en de nieuwe medewerker is in dienst. Een arbeidsovereenkomst wordt automatisch aangemaakt en klaargezet voor digitale ondertekening.

Stap 2

1x per maand geef je via het internet de gewerkte uren en dagen door. Indien je gebruik maakt van het planningsysteem hoef je niks meer aan te leveren.

Stap 3

In het online loonomgeving van medewerker en werkgever staan loonstroken en rapporten klaar. Wij doen aangifte loonheffingen bij de belastingdienst. De medewerker kan zijn loonstrook ook inzien op zijn SmartPhone.

Contact