Je horeca loonspecialist.

Arbeidsrechtelijke ondersteuning

Eenvoudige arbeidsrechtelijke ondersteuning is inclusief het tarief van Boomloon. Het gebeurt gelukkig niet vaak maar soms is het noodzakelijk om hulp in te roepen van een specialist met specifieke en diepgaande kennis van arbeidsrecht. Nadeel van deze specialisten is dat het uurloon dat gerekend wordt tussen de € 200,00 en € 250,00 per uur ligt.

Janine_Margit_Ronald-32

Graag stel ik mijzelf even voor. Ruim tien jaar geleden rolde ik als advocaat de het arbeidsrecht in en alweer zes jaar geleden besloot ik om als zelfstandig jurist arbeidsrecht verder te gaan. Ondertussen kan ik mijzelf dan ook wel omschrijven als een ervaren en betrokken jurist die graag samen met haar cliënten zoekt naar oplossingen voor arbeidsrechtelijke problemen. Volgens mijn cliënte zorgen mijn kennis, toegankelijkheid en productieve werkwijze voor een vertrouwde en prettige samenwerking. Ik ben graag een sparringpartner, maar kan ook adequaat optreden als daar behoefte aan is en een situatie dreigt te escaleren. 

Loop je met een arbeidsrechtelijke vraag of tegen een arbeidsrechtelijk probleem aan, neem dan gerust even contact op en dan kijk ik graag of ik je kan helpen. 

Met vriendelijke groet, 

Janine Bauer
biedrA | Arbeidsrecht
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem
+31 (0)6 – 526 777 96
www.biedra.nl
Afwezig op vrijdag

Contact