Gebruikelijk loon DGA 2023

Gebruikelijk loon DGA 2023 Op jou als DGA is de gebruikelijk-loonregeling van toepassing. Naast de DGA is de gebruikelijk-loonregeling ook van toepassing voor een aanmerkelijkbelanghouder

Lees verder »

Tarief en kosten DGA salaris administratie en loonadministratie

Wij richten ons geheel op jouw DGA loonadministratie en DGA salarisadministratie. Mede daarom zijn wij specialist in DGA lonen en kunnen kunnen wij onze loonservice tegen scherpe tarieven aanbieden. 

Het jaartarief is inclusief alle kosten. Inrichten administratie, aanmaken medewerkers (DGA’S), alle management rapportages, loonstroken, berekening vrij ruimte WHK, berekening bonus en eindejaarsuitkering, jaaropgaaf, aangifte loonheffingen belastingdienst. Alle jaarlijkse kosten zijn inbegrepen. Geen zorgen!

Je krijgt de beschikking over je eigen account waar je zelf mutaties in kunt verwerken en waar alle belangrijke documenten worden bewaard. Jij als DGA bent naast bestuurder ook een medewerker van je eigen besloten vennootschap (B.V.). Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een standaard arbeidsovereenkomst of een voor jouw specifieke situatie, opgestelde arbeidsovereenkomst. Wij werken samen met een ervaren arbeidsrecht juriste.

Vraag wel vrijblijvend een kostenopgaaf bij ons op voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst.